Klubbens salonger

Den hyggelige baren er et naturlig og populært treffpunkt for skandinaver og franskmenn. Her kan du sitte foran peisen og lese en avis mens du drikker en kopp kaffe eller tar et glass eller kun glede deg over de mange kunstverk som henger på veggene.
Stacks Image 8
Stacks Image 12
Den røde salongen, som er vår største salong, er vakkert dekorert med både svensk og norsk kunst. Festmiddager for opptil 100 personer kan holdes her.
Den store salongen er innredet i klassisk stil og kan brukes til konferanser eller festmiddager for opptil 60 personer. Salongen har et særlig vakkert lys på grunn av de mange høye og store vinduene, og har dessuten en flott balkong og en fantastisk utsikt mot Tuileries-parken.
Stacks Image 30
Stacks Image 29
Den moderne salongen, som i dag brukes som vår lunsjrestaurant, har plass til 32 gjester og kan kun unntakvis leies ut på dagtid. Salongen er innredet i lyse farger og har i tillegg balkong og en vakker utsikt over Tuileries-parken. Ved større fester kan denne salongen brukes som dansegulv!
Alfred Nobels rom, der skrivebordet hvor det i dag verdensberømte testamentet ble undertegnet den 27. november 1895 står, kan brukes til prestisjefylte sammenkomster, lunsjer og middager rundt et Carl Malmsten bord for opptil 12 personer.
Stacks Image 45

Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter å bruke denne nettsiden, vil vi anta at du godtar dette.